Diensten

Van productie tot levering en ophaling

Paletco biedt verschillende diensten aan om uw logistieke uitdagingen te vereenvoudigen. We produceren niet alleen houten palletten, kratten en kisten, maar verzorgen ook de levering en ophaling.

paletco palletten kisten en kratten productie

Productie

Onze houten palletten, kratten en kisten bouwen we zelf. Al meer dan 15 jaar. Aan ervaring hebben we dus geen gebrek. Deze ervaring in combinatie met een gedreven team en gespecialiseerde machines zorgen ervoor dat we keer op keer topkwaliteit afleveren. Voor kwalitatieve houten verpakkingen hoeft u dus echt niet ver te zoeken.

Maatwerk

Omdat we zelf de productie in handen hebben, kunnen we ook maatwerk afleveren. Dat is immers de kracht van Paletco. Heeft u een displaypallet nodig met afwijkende vormen of een houten kist die perfect rond uw product past? Wij staan voor u klaar.

Paletco zaakvoerders Boels broers

Advies

Regelmatig krijgen we klanten over de vloer die op zoek zijn naar een oplossing voor hun transport- en opslagnoden. Wij denken met hun mee. Als specialist geven we graag advies omtrent de meest geschikte palletten, kratten of kisten. En indien nodig, bouwen we iets op maat.

Transport & Levering

Ons magazijn ligt aan de E313 in Herentals. Het is makkelijk bereikbaar voor ophalingen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een levering aan te vragen (eenmalig of volgens een vast afroepschema). Voor grote bestellingen schakelen we onze megatrailers in. Met een insteekhoogte van 295 cm kunnen die een grote lading in één keer tot bij u brengen.

Paletco palletten transport camion

Ophaling

Oude palletten in de standaardafmetingen 800×1200 mm en 1000×1200 mm kunnen aangeleverd worden voor hergebruik. Mits ze in goede staat verkeren krijgt u hiervoor een vergoeding.
Beschadigde palletten worden niet terug genomen.

Paletco werknemer

Meer weten?

Contacteer ons voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte.