Houten kisten

Stapelbare houten kisten voor transport of stockage

Houten verpakkingskisten beschermen uw goederen optimaal. Kies voor een van onze standaardmaten of laat een kist op maat bouwen.

  • Voor diverse toepassingen
  • Standaardformaten of maatwerk
  • Eventueel met tapijt of kanaalplaten
  • Zeewaardige kisten mogelijk
  • Vanaf 1 stuk
Houten kisten transport

Kisten voor elke stap in de logistieke keten

Onze houten kisten zijn geschikt voor diverse toepassingen.

Transport

Deze gesloten verpakkingen beschermen uw producten tegen beschadigingen tijdens het transport – of het nu gaat om goederenverkeer over de weg, luchtvracht of zeevracht.

Opslag

Daarnaast hebben verpakkingskisten al meermaals hun nut bewezen in magazijnen. Ze zijn sterk, stapelbaar en makkelijk te verplaatsen.

Verpakkingskisten op maat

Wilt u specifieke laadproblemen oplossen? Paletco denkt met u mee. Wij ontwerpen en produceren graag houten transportkisten op maat.

Specifieke afmetingen icoon
Houten kisten producent

Extra mogelijkheden

Heeft u houten kisten nodig voor een transport buiten de EU? Bestel dan een heat treatment. Paletco voert hittebehandelingen uit volgens de ISPM-15 norm.

Daarnaast kunnen we onze standaard kisten uitbreiden met anti-shock buffers, PVC-bekleding, … Kortom: voor alle transportnoden hebben we een passende oplossing.

Paletco palletten productieproces

Onze diensten

Van productie tot levering

Productie

De productie gebeurt volledig binnen ons bedrijf. Op deze manier kunnen we optimaal inspelen op de behoeften van onze klanten en een hoge bouwkwaliteit garanderen.

Transport en levering

Is het niet mogelijk om uw houten kisten af te halen in ons magazijn? Dat is geen enkel probleem. Vraag gewoon een levering aan, dan brengen we alles snel ter plaatse. 

Paletco werknemer

Houten verpakkingskisten kopen?

Contacteer ons voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte.