Houten kratten

Stevige houten kratten voor transport of opslag

Houten verpakkingskratten nodig? Paletco heeft voor elk product een geschikte oplossing. Ontdek snel onze standaard kratten of kies voor maatwerk.

  • Voor diverse toepassingen
  • Standaardformaten of maatwerk
  • Met hoge of lage randen
  • Korte levertermijnen
  • Vanaf 1 stuk
Houten kratten transport

De voordelen van houten kratten

Het grote voordeel van transportkratten zijn de open zijkanten. Door de open structuur blijven de goederen zichtbaar zodat ze makkelijk gecontroleerd kunnen worden. Houten kratten zijn bovendien gewichts- en kostenbesparend doordat ze uit minder hout bestaan dan volledig dichte verpakkingen.

Kratten bieden een minimale bescherming van je goederen tegen rechtstreekse aanraking.

Op maat gemaakte verpakkingskratten

Paletco is sterk in maatwerk. We stemmen de afmetingen en vorm van onze transportkratten af op uw wensen. Contacteer ons voor meer info.

Specifieke afmetingen icoon
Paletco werknemer

Extra mogelijkheden

Koopt u houten kratten voor een transport buiten de Europese Unie? Dan is een hittebehandeling noodzakelijk. Ook hiervoor kunt u bij Paletco terecht.

Paletco magazijn

Onze diensten

Van productie tot levering

Productie

Stevige kratten maken is een kunst op zich. Gelukkig heeft Paletco meer dan 15 jaar ervaring met de productie van houten verpakkingen.

Transport en levering

Bestellingen kunt u afhalen in ons magazijn in Herentals. Heeft u geen transportmogelijkheden? Vraag dan een levering in uw bedrijf.

Paletco werknemer

Bestel hier uw houten kratten

Een uitstekende bouwkwaliteit, snelle service en de mogelijkheid tot maatwerk; er zijn redenen genoeg om uw houten transportkratten bij Paletco te bestellen. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.