Houten verpakkingen

Paletco is dé specialist in houten verpakkingen voor transport en opslag

Bescherm uw goederen met de stevige houten verpakkingen van Paletco. Wij produceren palletten, kisten en kratten in alle formaten en leveren ze snel op uw bedrijf.

  • Grote voorraad
  • Korte levertermijnen
  • Maatwerk mogelijk
  • Levering of zelf afhalen in Herentals
  • Eenmalige bestelling of vast afroepschema

3 soorten houten verpakkingen

Van palletten tot kratten en kisten.

palletten

Palletten

Palletten vormen de ruggengraat van de logistieke sector. Bij Paletco vindt u palletten in verschillende vormen en materialen.

houten kratten

Kratten

Met hun stevige zijkanten zorgen kratten voor meer stabiliteit. En dankzij de open bovenkant blijft de inhoud makkelijk toegankelijk.

houten kisten

Kisten

Op zoek naar een gesloten houten verpakking? Dan vormen onze kisten de oplossing. Kies voor de basisversie of een kist met scharnieren, handgrepen en sloten.

Speciale wensen?

Onze magazijnen bevatten een ruime voorraad houten verpakkingen in standaardformaten. Maar ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht.

Specifieke afmetingen icoon
Paletco magazijn

Onze diensten

Van productie tot levering

Productie

Wij produceren alle houten verpakkingen in ons eigen atelier in Herentals – voor een optimale controle over de productiekwaliteit.

Transport en levering

Maak het uzelf makkelijk en laat de houten verpakkingen leveren in uw bedrijf.

Ophaling oude palletten

Naast de levering van nieuwe palletten doen we ook de ophaling van oude palletten. Uiteraard krijgt u hiervoor een vergoeding (mits ze in goede staat zijn).

Paletco werknemer

Houten verpakkingen kopen?

Dat doet u bij Paletco. Profiteer van het ruime aanbod, scherpe prijzen en een snelle service. Contacteer ons voor meer informatie.