Blokpalletten

Bestel blokpalletten en profiteer van onze snelle levering

Blokpalletten kopen? Dat doet u bij Paletco. Wij garanderen een snelle levering van blokpalletten in het standaardformaat (100 x 120 cm) of met afmetingen op maat.

  • Grote voorraad
  • Korte levertermijnen
  • Maatwerk mogelijk
  • Levering of zelf afhalen in Herentals
  • Eenmalige bestelling of vast afroepschema
blokpalletten

Wat zijn blokpalletten?

Een blokpallet (ook gekend als industriepallet) is standaard 100 x 120 cm groot. In tegenstelling tot een europallet heeft ze vijf onderplanken. Dat zorgt voor een betere gewichtsverdeling tijdens het stapelen. Daarnaast kunnen deze palletten aan vier zijden opgepakt worden met een palletwagen of heftruck – wat voor extra flexibiliteit zorgt. Nog een voordeel is het hogere laadgewicht. Een blokpallet kan lasten tot 1.200 kg aan.

Specifieke afmetingen icoon

Blokpalletten op maat

Voldoen de afmetingen van een standaard blokpallet niet aan uw noden? Geen probleem. Wij ontwerpen graag een blokpallet op maat. Contacteer ons voor meer info.

Paletco palletten productie

Optioneel: heat treatment

Sommige bedrijven gebruiken blokpalletten om goederen te exporteren naar landen buiten de Europese Unie. In dat geval is een heat treatment nodig. Deze behandeling doodt insecten en andere schadelijke organismen.

Paletco magazijn

Onze diensten

Van productie tot levering

Productie

De productie gebeurt in onze eigen werkplaats in Herentals. Zo kunnen we snel inspelen op uw noden en een hoge kwaliteit afleveren.

Transport en levering

Indien gewenst, leveren wij de bestelde producten op uw bedrijf. Onze megatrailers vervoeren een groot aantal blokpalletten in één rit.

Ophaling oude paletten

Naast de levering van nieuwe palletten doen we ook de ophaling van oude paletten. Uiteraard krijgt u hiervoor een vergoeding (mits ze in goede staat zijn).

Paletco werknemer

Blokpalletten kopen?

Contacteer ons voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte.