Gebruikte palletten

Dezelfde kwaliteit, kleinere prijs

Ook voor tweedehands palletten kunt u bij Paletco terecht. We hebben een grote voorraad die klaarstaat voor levering. En wees gerust: onze vakmannen controleren elk pallet op basis van onze strenge kwaliteitsnormen.

  • Grote voorraad
  • Korte levertermijnen
  • Levering of zelf afhalen in Herentals
  • Eenmalige bestelling of vast afroepschema

Hoogwaardige tweedehands palletten

Hoewel ze eerder gebruikt werden, voldoen deze palletten nog steeds aan alle technische specificaties. Hun structurele integriteit is onaangetast. U kunt ze dus probleemloos hergebruiken. En ondertussen spaart u weer wat geld uit. Want de aankoop van tweedehands palletten is goedkoper dan nieuwe exemplaren.

Paletco palletten transport camion

Grote keuze

Elk bedrijf heeft andere transport- en opslagnoden. Daarom hebben we verschillende soorten en maten in voorraad, van tweedehands europalletten tot gebruikte displaypalletten. Zowel voor lichte als zware belastingen is er een overvloed aan keuze.

Paletco magazijn

Onze diensten

Levering

U bent altijd welkom in ons magazijn in Herentals om tweedehands palletten op te halen. Is dat niet mogelijk, dan leveren we alles in uw bedrijf. Onze megatrailer vervoert een grote lading palletten in één rit.

Ophaling

Oude palletten vervangen door nieuwe? Wij helpen u graag. We nemen de gebruikte palletten over tegen een vergoeding – inclusief ophaling 

Paletco werknemer

Gebruikte palletten kopen?

Contacteer ons voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte.